Our Product

Chocodates Splash
Premium Chocolate Drink

Terma & Syarat Untuk Promosi Money Back Guarantee

1. Pembelian mesti di buktikan berlaku dalam tarikh yang ditentukan. ( 15 – 22 Feb 2020)

2. Pembeli mesti menyertakan cara bancuhan dibuat sama ada mengikut panduan atau tidak iaitu satu sachet untuk satu mug saiz normal air panas sama ada dengan ditambah sedikit susu pekat manis atau tidak.

3. Memberi penjelasan ringkas rasa yang tidak digemari tersebut agar kami mengetahui kelemahan produk kami.

4. Tawaran hanya terpakai kepada pek 450 g berisikan 30 sachet sahaja.

5. Memulangkan baki sachet yang belum dibancuh sekiranya pembelian 2 pek ke atas, itu adalah syarat sebelum wang dipulangkan semula.Pembelian 1 pek TIDAK memerlukan pemulangan baki sachet dalam 1 pek tersebut.

Other products of ours is Premium Chocolate Drink called Chocodates Splash, it is a premium chocolate drink mixed with proper amount of dates, honey and golden creamer. Surely delicious and low white sugar as well. Good for your health and delicious in your mouth.

Dapatkan Chocodates Splash yang lazat gabungan Koko + Kurma + Madu dengan kandungan gula TIDAK sampai dua sudu teh. Sihat dan halal lagi baik untuk kesihatan Insha Allah. Selain menikmati khasiat dan zat dari bahan utama koko berkualiti, pengguna turut mendapat khasiat tambahan dari kurma dan madu. Keluaran dan edaran ekslusif kami, Bumiputra Muslim 100 %.

Elzar Resources Sdn Bhd (1175312-M) adalah sebuah syarikat milik 100% Bumiputra Muslim yang memasuki alam perniagaan dengan niat menyahut kewajiban fardhu kifayah dalam menghasilkan makanan dan minuman yang sihat, khasiat, berkualiti bagi hidangan umat Islam khususnya dan seluruh rakyat amnya. Penasihat Halal dan pengasas syarikat adalah Ustaz Dr Hj Zaharuddin Abd Rahman yang memantau elemen halal bagi setiap formulasi dan barangan jualan oleh syarikat.

cONTACT uS NOW

Sebarang Pertanyaan/ Any Question?

Bagi sebarang pertanyaan berkaitan produk ini, bolehlah menghubungi kami di talian

Checkout

GALERI KAMI